J Á T É K I S M E R T E T Ő 
Az alapok
Fajok
Kasztok
Parancsok
Tulajdonságok
Szakértelmek
Harc
Tárgyak
Épületek, küldetések
Istenek
Speciális képességek
Copyright
Infók
Újdonság
Kidolgozott küldik
Ismert varázslatok
Ismert épületek
Ismert szörnyek
Aréna,Áldozások
Fészkek
Egyéb infók
Tárgyak
Barkácsolás
Cyron,Tile cikkei
Állomások, Kikötôk
Letöltés
RND Labik
Tulajdonságok leírása

Erő
Az erő igen fontos tulajdonság, harcban határozottan nagy előny a magas erő, mert nagyobb erővel nagyobbat lehet sebezni. A nagy erő jól jön pl. a labirintusokban is, ha egy ajtót valamiért nem tudsz kinyitni.

IQ
Ha komolyabban akarsz varázslással foglalkozni, akkor érdemes az intelligenciádat minél magasabbra tornászni. A varázslatok megtanulásának esélye nagymértékben függ az IQ-tól. Magasabb IQ-val gyorsabban regenerálod a varázspontot is, illetve nagyobb lesz a maximális varázspontod. Mentális támadások esetén a szerencséd mellett az IQ-n is múlik annak sikere.

Ügyesség
Annak az esélyét, hogy harcban az ellenfeled eltaláljon kétféleképpen csökkentheted: vagy páncélt veszel fel, vagy növeled az ügyességedet. A magas ügyesség ahhoz is hozzásegíthet, hogy a harcban tiéd legyen az első ütés. Fizikai sebzést okozó varázslatok megúszásánál a szerencse mellett a magas ügyességre is szükséged lehet.

Állóképesség
Igen fontos dolog, a nagy állóképességű karakter hamarabb heveri ki a fáradtságot (azaz energiája gyorsabban regenerálódik), és a maximális életerőt is befolyásolja.

Szerencse
Szerencsére mindenkinek szüksége van. Azt, hogy egy mágikus támadást vagy egy mérgező csípést elkerülsz-e, nagyrészt a szerencséd dönti el.