J Á T É K I S M E R T E T Ő 
Az alapok
Fajok
Kasztok
Parancsok
Tulajdonságok
Szakértelmek
Harc
Tárgyak
Épületek, küldetések
Istenek
Speciális képességek
Copyright
Infók
Újdonság
Kidolgozott küldik
Ismert varázslatok
Ismert épületek
Ismert szörnyek
Aréna,Áldozások
Fészkek
Egyéb infók
Tárgyak
Barkácsolás
Cyron,Tile cikkei
Állomások, Kikötôk
Letöltés
RND Labik
A választható kasztokról

Harcos
A legalapvetőbb kaszt, az emberhez hasonlóan induláskor nincsenek különleges képességei. A harcosok a legyőzött szörnyekér 10%-kal több tapasztalati pontot kapnak. (Fejlesztési pontból nem jár több!)

Lovag
A lovagok az igazság védelemzői, igazán dicsőséges harcosok. A lovagok kezdetben rendelkeznek a karizma szakértelemmel, ami jól jön, pl. amikor egy boltost kell meggyőzni az áru értékéről. Az élőholtak ellen plusz sebzést kapnak. A lovagok induláskor a Kézrátétel speciális képességet kapják. E képesség használatával gyógyulni lehet.

Vándor
A vándorok a természet igazi ismerői, egy fűszál rezdüléséből is komoly következtetéseket tudnak levonni. A vándorok megkapják a rejtőzködés szakértelmet, ami a többieknél jobban is fejlődik. A vándorok induláskor az Árnyék speciális képességet kapják. E képesség használatával növelni lehet meglepetés esélyét, ami plusz lőfegyver támadást tesz lehetővé.

Barbár
A barbárok egy igen szélsőséges fajta, nagyot tudnak ütni, és ezzel többé kevésbé elégedettek is. A barbárok induláskor a Vadulás speciális képességet kapják. E képesség használatával növelni lehet a harcban a találat esélyét.

Szerzetes
A szerzetesek a pusztakezes harc szakértői, ennek megfelelően magas pusztakezes harc szakértelemmel indulnak. A szerzetesek kissé viszolyognak a távolsági fegyverektől, ezért használatukat csak lassabban képesek megtanulni. A szerzetesek induláskor a Vastagodás speciális képességet kapják. E képesség használatával növelni lehet a vastagbőr szakértelmet.

Mágusok
A mágiához a legtöbb kaszt tagjai konyítanak valamennyit, de az igazi magasságokat csak a mágusok érhetik el. Ôk használják ki legnagyobb hatékonysággal a mágiában rejlő lehetőségeket, és olyan varázslatok sajátíthatnak el, amire mások gondolni sem mernek. A mágusok induláskor a Kőbör speciális képességet kapják. E képesség használatakor a harcban az ellenfél ütései lepattannak rólad.