J Á T É K I S M E R T E T Ő 
Az alapok
Fajok
Kasztok
Parancsok
Tulajdonságok
Szakértelmek
Harc
Tárgyak
Épületek, küldetések
Istenek
Speciális képességek
Copyright
Infók
Újdonság
Kidolgozott küldik
Ismert varázslatok
Ismert épületek
Ismert szörnyek
Aréna,Áldozások
Fészkek
Egyéb infók
Tárgyak
Barkácsolás
Cyron,Tile cikkei
Állomások, Kikötôk
Letöltés
RND Labik
Istenek

Ghalla lakóinak sorsára ebben a korai korszakban mindössze két isten gyakorol hatást: az Élet istene, és a Halál istene. A legtöbben igyekeznek mindkettővel egyformán jóba lenni, rendszeresen áldoznak mindkét isten oltárán. Mindkét isten jónéven veszi, ha tevékenyen kiveszed részed templomainak építésében, szépítésében.

Az Élet istene
Papjai a gyógyítás mesterei: némi anyagi juttatás fejében felgyógyítanak, esetleg elmulasztják a téged sújtó átkokat, mérgezést.

A Halál istene
Papjai tekintélyes jövedelemre tesznek szert azzal a rendkívül népszerű szolgáltatással, hogy néhány aranyért cserébe 1 hétre biztosítják számodra azt a lehetőséget, hogy esetleges halálod esetén istenük tartós károsodás nélkül visszaengedjen erre a világra. Természetesen nem érdemes ezzel visszaélni, mert ha túl sokszor kell az istennek kegyesnek lennie, a következő alkalommal a papok valószínűleg több pénzt fognak kérni. Amennyiben az a szerencsétlenség következne be, hogy nem fizettél előre a papoknak a Halál istenét is megpróbálhatod megvesztegetni. Ez azonban már fizikai károsodással (tulajdonságaid permanensen csökkennek) jár, és az isten néhány tárgyadat is megtarthatja.